Het Dorp 

Volkstoneel: (1965) Ruilverkaveling veranderde het Nederlandse landschap ingrijpend. Kleine akkers moesten plaatsmaken voor grote percelen grond, waarbij de emoties hoog opliepen.

Tuinder Rinus Dekker is fel tegen de verkaveling terwijl zakenman Frits Breeker locale boeren chanteert om grond aan hem te verkopen. De zoon van Rinus (Jan) moet het familiebedrijf overnemen, maar heeft daar geen zin in en dochter Marie wordt verliefd op Lucas Breeker (de zoon van Frits). 

De relatie wordt verzwegen en Rinus raakt steeds gefrustreerder over de houding van zoon Jan en de chantages van Breeker. Er barst een felle strijd los waarbij elk middel wordt ingezet in de strijd om het land. LEES MEER…

Maatwerk script

5 tot 15 spelers

Speelduur blijspel

c.a. 90 min. exclusief pauze

Aantal mannen

minimaal 0-2

Aantal vrouwen

minimaal 0-2

rollen voor man/vrouw

minimaal 1 maximaal 15

Op zoek naar Anastasia

Volkstoneel: (1946) De Russische tsaar Nicolaas liet vanaf 1916 waardevolle bezittingen op een geheime locatie verbergen. Dit deed hij omdat de communisten steeds machtiger werden. De coördinaten van deze geheime locatie liet hij graveren in een zilveren Fabergé ei.

Toen de communisten in 1918 de tsaar en zijn familie vermoordden, wist dochter Anastasia te ontsnappen, met het Fabergé ei. Daarna ontbreekt van zowel Anastasia als het Fabergé ei ieder spoor, totdat…

De Russen in 1945 Berlijn veroveren en de archieven van Nazi Duitsland in handen krijgen. Hierin wordt melding gemaakt van een Duitse huiszoeking waarbij een zilveren Fabergé ei in beslag werd genomen. Locatie… Nederland. En hier begint ons verhaal. LEES MEER…

Maatwerk script

11 tot 21 spelers

Speelduur volkstoneel

c.a. 70 min. exclusief pauze

Aantal mannen

minimaal 2/3

Aantal vrouwen

minimaal 3

rollen voor man/vrouw

minimaal 6 maximaal 16

maatwerk script voor het exacte aantal spelers

Maatwerk script

Al onze producten hebben een maatwerk script. Dat betekent dat ze zijn geschreven voor een minimum tot maximum aantal spelers (Bijv. 6 tot 16 spelers). U kunt dus zelf bepalen of u een script voor 6, 7, 8 etc. aantal spelers wilt hebben. Dit kunt u bij uw bestelling doorgeven.

scripts met man en/of vrouwrollen. Keuze dus.Man / vrouwrollen

De rollen in onze scripts zijn man/vrouw. Dat betekent dat u kunt kiezen of deze rol door een man of een vrouw wordt gespeeld. De keuze 0-2 is gebaseerd op de relatie man-vrouw, maar deze rollen kunnen ook anders worden ingevuld. De keuze hierin ligt bij de uitvoerenden.

bestelpakket met muziek en geluidseffectenMuziek downloads

 U hoeft geen geluidsfragmenten meer bij uw voorstelling te zoeken. Bovendien geven onze muziek en geluidsfragmenten een extra toevoeging aan uw voorstelling.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord via 0627894997