script huren voor musical | volkstoneel | blijspel | thriller
Regisseur | Het Dorp

Regisseur

Zoekt u een regisseur voor uw musical, blijspel of toneelstuk? Heeft u een uniek idee voor een voorstelling? Zoekt u een tekstschrijver die uw idee uitvoert?  Dan bent u bij Musicalverhuur aan het juiste adres.  

Het succes van een musical hangt mede af van een goede musical regisseur. Een regisseur die spelers hun personages kan laten ervaren en voelen, legt een basis voor een musical die succesvol is.

Bij het uitvoeren van een musical is een strakke organisatie noodzakelijk. Decor, kleding, grime, rekwisieten. Het zijn allemaal onderdelen van de musical die het geheel tot een succes maken. Dit heb ik ook ervaren in de productieleiding van diverse musicals. Het aansturen van de teams die verantwoordelijk zijn voor de verschillende onderdelen is geen eenvoudige taak. Daarom heb je mensen met ervaring nodig die de verschillende teams kunnen aansturen.

Musicalverhuur schrijft afscheidsmusicals voor het basisonderwijs. Naast musicals voor groep acht schrijft Musicalverhuur ook musicals voor tieners (13 tot 18 jaar) en volwassene.

Bij musicals voor tieners en volwassenen spelen items als trouw, liefde, verraad en bedrog een veel grotere rol dan in de musicals voor groep acht. Daarmee ligt de weg vrij  naar de (semi) professionele musicalwereld.

Doordat de musicals swingende en melodierijke liedjes hebben (van pop, jazz, blues tot R&B, hiphop, dance en soul) slaan de musicals in als een bom. Want laten we eerlijk zijn; Als er op de radio swingende liedjes te beluisteren zijn, waarom dan niet in musicals?

Heeft u vragen? Ik sta u graag telefonisch te woord. U kunt mij bereiken via contact of via 0627894997