Over ons.

Over ons valt te zeggen dat wij al langere tijd betrokken zijn bij het schrijven, regisseren en produceren van diverse theaterproducties. Of het nu gaat om een script voor musical, blijspel of volkstoneel, Musicalverhuur heeft het!

Maatwerk script

Al onze producten hebben een maatwerk script. Dat betekent dat ze zijn geschreven voor een minimum tot maximum aantal spelers (Bijv. 5 tot 15 spelers). U kunt dus zelf bepalen of u een script voor 6, 7, 8 etc. aantal spelers wilt hebben. Dit kunt u bij uw bestelling doorgeven.

Muziek downloads

Bij al onze producten worden (digitale) muziek & geluidsfragmenten geleverd.

Digitale download binnen 24 uur

Ontvang binnen 24 uur de digitale download van het script incl. de muziek & geluidsfragmenten voor de voorstelling. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord via 0627894997  

Handige uitvoeringstips

Handige uitvoeringstips. Wanneer moet ik weer op? Welke kleding draagt mijn personage? Deze handige tips (en meer) staan vermeld in uw bestelde script. Handig en wel zo overzichtelijk.

Contact | script huren voor musical | toneel | blijspel | thriller | volkstoneel

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord via 0627894997 

Man / vrouwrollen

Bij het schrijven van onze scripts hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met het aantal spelers van uw club. De ene vereniging heeft nou eenmaal meer vrouwen dan mannen of andersom. De rollen in onze scripts zijn daarom door zowel mannen aswel vrouwen te spelen. De keuze 0-2 bij aantal mannen / vrouwen is gebaseerd op de traditionele relatie man-vrouw, maar deze rollen kunnen ook anders worden ingevuld. De keuze hierin ligt bij de uitvoerenden.

Producties met 1 decor

Producties met 1 decor. Handig! Al onze producties zijn uitvoerbaar met slechts 1 decor. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met verschillende decor settings te werken, maar dit hoeft dus niet.

Rechten van uitvoering. Al onze producten worden aangeboden incl. een opvoeringsrecht voor standaard 3 voorstellingen (ongeacht zaalcapaciteit). Bij het uitvoeren van méér dan 3 voorstellingen dient er per voorstelling een extra opvoeringsrecht te worden betaald. (zie bestelmodus)