Help! Mijn man gaat klussen

In het blijspel ‘Help mijn man gaat klussen’ zien we Jaap Schaafsma die twee linkerhanden heeft en dat weet zijn familie ook. Zijn vrouw Trudy kan een flinke promotie maken op kantoor, maar dat ene etentje bij de Schaafsma’s thuis zal de doorslag moeten geven.

Maar dan wordt Jaap  uitgedaagd tot een klus weddenschap door de buurman. De emoties hierover lopen zó hoog op, dat Jaap de weddenschap aangaat, met alle gevolgen van dien.

Help! Mijn man gaat klussen is een hilarisch blijspel met grappige situaties en een verrassende ontknoping. LEES MEER…

VANAF DECEMBER 2021 TE BESTELLEN

Maatwerk script

5 tot 15 spelers

Speelduur blijspel

c.a. 90 min. exclusief pauze

Aantal mannen

minimaal 0-2

Aantal vrouwen

minimaal 0-2

Aantal spelers

min. 5 max. 15 spelers

Straatrijk steenarm

In het blijspel ‘Straatarm steenrijk’ is de rijke familie van Henegouwe zó rijk, dat ze niet alleen op een luxe landgoed wonen, ze bezitten zelfs de hele miljonairsstraat. Op een dag staat er een tv ploeg voor de deur met draaiende camera. De familie heeft zich opgegeven voor het programma ‘Straatrijk, steenarm’! Het vreemde is echter , de familie zelf weet van niks. Om geen gezichtsverlies te lijden, doet de familie mee met het programma.

Ze ruilen een week van huis met de familie Bokkenpoot.  Zodra er echter van huis is geruild komt de ware aard van beide families boven water. Is de familie Bokkenpoot wel zo arm en wie heeft ervoor gezorgd dat de familie van Henegouwe in het programma terecht kwam? Straatrijk, steenarm is een vrolijk blijspel met een verrassende ontknoping. LEES MEER…

VANAF FEBRUARI 2022 TE BESTELLEN

Maatwerk script

5 tot 15 spelers

Speelduur blijspel

c.a. 90 min. exclusief pauze

Aantal mannen

minimaal 0-2

Aantal vrouwen

minimaal 0-2

Aantal spelers

min. 5 max. 15 spelers

maatwerk script voor het exacte aantal spelers

Maatwerk script

Al onze producten hebben een maatwerk script. Dat betekent dat ze zijn geschreven voor een minimum tot maximum aantal spelers (Bijv. 6 tot 16 spelers). U kunt dus zelf bepalen of u een script voor 6, 7, 8 etc. aantal spelers wilt hebben. Dit kunt u bij uw bestelling doorgeven.

scripts met man en/of vrouwrollen. Keuze dus.Man / vrouwrollen

De rollen in onze scripts zijn man/vrouw. Dat betekent dat u kunt kiezen of deze rol door een man of een vrouw wordt gespeeld. De keuze 0-2 is gebaseerd op de relatie man-vrouw, maar deze rollen kunnen ook anders worden ingevuld. De keuze hierin ligt bij de uitvoerenden.

bestelpakket met muziek en geluidseffectenMuziek downloads

 U hoeft geen geluidsfragmenten meer bij uw voorstelling te zoeken. Bovendien geven onze muziek en geluidsfragmenten een extra toevoeging aan uw voorstelling.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord via 0627894997